Hyvää ystävänpäivää!

Video

Tässä aiheeseen liittyvä video. Kyseiseen kappaleeseen tuli tehtyä koreografiaa armon vuonna 1992 tai 1993, en nyt linkitä siitä tähän videota. Mutta voitte kuvitella. Oltiin isoissa lappuhaalareissa, t-paidoissa ja maihareissa.

Sikäli ystävänpäivä liittyy enemmän rakastavaisiin kuin kaverisuhteisiin, koska taustalla on rakastavaisten pyhimyksen Pyhän Valentinuksen kuolinpäivä

”Piispa Valentinukseen liitetään myös seuraava kertomus: Rooman armeijan sotilaat eivät saaneet mennä naimisiin sen vuoksi, että perheen perustaminen olisi luonut paineita palkkojen korottamiselle. Jotkut kuitenkin uhmasivat kieltoa, ja heitä Valentinuksen kerrotaan vihkineen salaa avioliittoon. Kun Valentinus jäi toimistaan kiinni ja joutui vankilaan, hänen sellinsä ikkunaan tuotiin kiitoskortteja: ”Olet tukenut rakkauttamme itseäsi säästämättä!””

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyh%C3%A4_Valentinus

Mutta kumpikin: ystävyys ja parisuhde, ovat ihan yhtä hyviä syitä juhlia päivää.

Tämmöiseen aihepiiriin liittyvään mietelauseeseen törmäsin myös. En ole mietelauseiden ylin ystävä mutta tässä oli silti jotain puhuttelevaa.

360e71be8c8828c176a4f6077ce0bfc7

Mutta eipä tässä sitten muuta tälle päivälle kuin:

hefty valentine 2

Toivottelee:

omakuva

Täällä toivotellaan myös: https://www.facebook.com/Heftytraining

Voguing & Dancehall

Video

Kaksi mun lempparitanssiryhmää FeFellas ja Jamam’s Cats ovat yhdistäneet voimansa ja tanssityylinsä tässä videossa:

Ja jos ko. tanssilajit eivät ole tuttuja niin

http://en.wikipedia.org/wiki/Vogue_(dance)

http://en.wikipedia.org/wiki/Dancehall

Kummankin tanssityylin tunneilla tuli joskus taannoin käytyä. Mikään expertti en noissa ole mutta alkeet nyt ainakin hallitsen ja akuutisti jotain pystyn improvisoimaan klubilla. Dancehall queenstylestä haluaisin kyllä vielä tuon päälläseisonta twerkkauksen oppia. Kun nyt ensin oppisi seisomaan päällään edes.