About

Heftytraining on 2013 perustettu Anna Rinta-Jyllilän hyvinvointiblogi, jossa käsitellään anarkistinen pilke silmäkulmassa liikunta- ja terveysaiheiden lisäksi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä asioita.

Anarkiaa blogissa on se, että hyvinvoinnin tavoitteita ja edistymistä ei määritä peili tai vaaka. Tavoitteet asetetaan vain ja ainoastaan kehon ja mielen suorituskyvylle ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, ei kehon painolle, koolle tai ulkonäölle.

Tässä blogissa ei kieltäydytä herkuista tai ruikuteta peilin edessä vyötärömakkaroista, ei kärsitä kitudieeteillä, pyritä ”kesäkuntoon” tai mihinkään muuhunkaan sesonkikohtaiseen olotilaan. Heftytraining ei ole vain väliaikainen kuntoiluprojekti tai laihdutusblogi vaan pysyvä, hyvinvointiin tähtäävä elämäntapa. Blogi noudattaa HAES (Health At Every Size) periaatteita.

Kirjoittaja on helsinkiläinen tuoteryhmäpäällikkö, joka harrastaa vaihtelevasti kaikenlaista liikuntaa. Blogissa kirjoitetaan liikuntaharrastuksista, terveydestä, henkisestä- ja fyysisestä hyvinvoinnista, perhe-elämästä, ruuasta ja joskus vähän muustakin. Rönsyilyä aiheesta ja aiheen vierestä, kieli poskella. Muista lukiessa pitää ironiatutka ja sarkasmisilmälasit päällä.

Blogin kirjoittaminen on puhtaasti harrastuspohjaista, se kertoo blogaajan omista harrastuksista, eikä kirjoittaja ole hyvinvointialan ammatilainen. Blogilla ei ole kaupallisia kytköksiä mihinkään, eikä blogi tee kaupallista yhteistyötä minkään tahon kanssa.

Blogissa arvostetaan tiedettä, seurataan kansainvälisiä (mm. WHO) suosituksia ja hyvinvointinäkökulmat ovat tiedelähtöisiä. Ellei toisin ole siteerattu tai lähdettä linkattu, blogissa kerrotut mielipiteet, vinkit yms. ovat kirjoittajan henkilökohtaisia näkemyksiä. Kirjoittajan näkökulmat eivät ole verrattavissa lääkärin tai muun hyvinvointialan ammattilaisen tai auktoriteetin lausuntoihin.

Anna treenaa, se on riski.

Tiedustelut: anna.rintajyllila (at) gmail.com

Heftytraining facebookissa: https://www.facebook.com/Heftytraining?ref=hl

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s