About

Heftytraining on Anna Rinta-Jyllilän hyvinvointi- ja kehopositiivisuusblogi, jossa käsitellään anarkistinen pilke silmäkulmassa liikunta- ja terveysaiheiden lisäksi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä asioita.

Anarkiaa blogissa on se, että hyvinvoinnin tavoitteita ja edistymistä ei määritä peili tai vaaka. Tavoitteet asetetaan vain ja ainoastaan kropan suorituskyvylle ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, ei kehon painolle, koolle tai ulkonäölle.

Tässä blogissa ei kieltäydytä herkuista tai ruikuteta peilin edessä vyötärömakkaroista, ei kärsitä kitudieeteillä, pyritä ”kesäkuntoon” tai mihinkään muuhunkaan sesonkikohtaiseen olotilaan. Heftytraining ei ole vain väliaikainen kuntoiluprojekti tai laihdutusblogi vaan pysyvä, hyvinvointiin tähtäävä elämäntapa.

Kirjoittaja on helsinkiläinen vaatesuunnittelija, joka harrastaa vaihtelevasti kaikenlaista liikuntaa. Blogissa kirjoitetaan liikuntaharrastuksista, terveydestä, henkisestä- ja fyysisestä hyvinvoinnista, perhe-elämästä, ruuasta ja joskus vähän muustakin. Rönsyilyä aiheesta ja aiheen vierestä, kieli poskella.

Heftytraining on mojovaa harjoittelua hyvinvoinnin ja kehopositiivisuuden nimissä.

Tiedustelut: anna.rintajyllila (at) gmail.com

Heftytraining facebookissa: https://www.facebook.com/Heftytraining?ref=hl

plus04 (1)

Kuva: Thomas Broumand

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s