#RANTAKUNNOSSA

Mut haastettiin tähän kampanjaan jo aikoja sitten, mutta nyt vasta tuli sellainen sää, että rannalle tarkeni mennä.  Olisin halunnut ottaa jotain hienoja kokovartalokuvia tyyliin:

Kuva täältä

Mutta eihän siitä mitään tule, kun vauva roikkuu jalassa. Tyydyin siis räpsimään muutaman selfien. Tylsää, mutta näillä mennään nyt. Tässä siis muutama kuva, joista ei ehkä huomaa, että yritän räpsiä ne tosi nopeasti samalla, kun mies pitää kiinni vauvasta, joka haluaa tulla repimään äidin hiuksia.

Otin kuvia myös bikineissä, ilman tuota huivia mutta kun näytin kuvia miehelle, hän totesi, että noilla kuvilla varmaan tulee lisää lukijoita, viitaten rintavarustukseen. Joten en julkaise niitä, koska en taida haluta sellaisia lukijoita 😀

Varmaan kuvakulmaa vaihtamalla olisi saatu bikineissäkin suht siveitä otoksia mutta ei vaan ollut aikaa alkaa säätämään. Samoja bikineitä käytin viime kesänäkin mutta imetys on nyt ilmeisesti tehnyt jotain, koska ei ne viime kesänä niin härskeiltä näyttäneet. Olisi pitänyt tajuta asia ajoissa ja käydä ostamassa sopivampi malli. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, eikä vaatesuunnittelijalla näemmä sopivia uikkareita.

Oli miten oli, kampanjasta löytyy lisää tietoa täältä http://www.rantakunnossa.fi/lahde_mukaan

Mutta bikineissä siis olin, kuten yleensä aina rannalla, olin sitten missä olomuodossa tahansa. Viime kesänä otin vastaavat valtavan raskausmahan kera, ne löytyvät blogin arkistosta. Tuolla samalla rannalla olen ollut bikineissä silloinkin, kun olin normaalipainon alarajalla sekä merkittävästi ylipainoisena ja kaikkea siltä väliltä. Koko on vaihdellut mutta tyyli pysynyt samana.

Ja vaikka otan aurinkoa ja käyn uimassa bikineissä, niin tilannepukeutumisen puolestapuhujana kannatan astetta peittävämpää pukeutumista heti, kun siirrytään rantakahvilan puolelle, ravintoloista ja muista julkisista kaupunkitiloista puhumattakaan. Hyvä kroppa ei ole mikään tekosyy unohtaa tilannepukeutumista ja ottaa paitaa pois ravintolan terassilla, missä ihmiset ruokailevat.

Kukka Laakso kirjoittaa myös #rantakunnossa haasteesta:

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/kukkalaakso/oletko-rantakunnossa-hapea/

Vaikka oma #rantakunnossa haaste ei mennyt tällä kertaa kuten Strömssössä, siihen voi aina osallistua uudemmankin kerran, joskus jos tulee parempi tilaisuus kuvaamiseen. Perhebloggaajat voisivat kertoa mulle, miten heiltä homma onnistuu ja missä välissä saavat laitettua hiukset je meikkiä. Huulikiilto oli ainoa jota ehdin sipaista, jopa hiusten harjaaminenkin oli liian haastavaa. Mutta eipä tämä vauva-aika ikuisesti kestä. Kohta on taas jo ikävä aikaa, kun lapsi halusi syliin.

2015-07-04-5094 2015-07-05-5133 2015-07-05-5153 2015-07-05-5154

IMG_0095 IMG_0115 IMG_0126

 

Mainokset

2 thoughts on “#RANTAKUNNOSSA

  1. Hah hah:) mikä ihme hiukset ja meikit?? Olen kasvattanut pitkän kauniin tukan pitääkseni sitä ponnarilla tai jollain sykeröllä. Kauniit kuvat sulla oli:) onko muuten vinkkejä, mistä tai miltä merkiltä saisi sporttisia bikinejä uhkeammille naisille? Tarttis yläosan olla tukeva ja tykkään halterneckistä. Tilasin nyt kokeeksi röhnischin(?) yhdet biksut kokoa 44 mut saapa nähdä. Jos ne sopii otan tän haasteen vastaan:)

  2. Kiitos! 🙂 Monessa plus-blogissa on ollut niitä uikkarimerkkejä testissä mutta nyt en muista taas nimiä yhtään. Itse olen hommannut lähinnä jotain Lindexejä ja ne ei ole kovin hyviä ja istuvia aina. Pitäis tosiaan paneutua itsekin taas tähän asiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s