Onko liikunta välillä pakkopullaa?

Suurin syy liikuntainnostuksen lopahtamiseen on se, että harrastus on aloitettu liian hampaat irvessä ja tosissaan. Kilpaurheilu on asia erikseen mutta harrastamisen mielekkyyteen ja motivaation ylläpitämiseen on hauskuus paras keino.

Liikuntaharrastuksissakin helposti urautuu treenaamaan aina niitä samoja juttuja ja hyvin äkkiä koko homma alkaakin maistua pakkopullalta. Itse olen ainakin erittäin vaihtelunhaluinen ja etsin aina uusia lajeja ja juttuja, mitkä saattaisivat kiinnostaa.

Tässä on muutama linkki mistä löytyy uusia ideoita. Ekana on Dieselin video jossa on uusia tanssityylejä (lähinnä katutanssi). Tyylejä on 24 ja niistä olen itse testannut vain kolmeatoista vaikka luulin, että olen 30 vuotisen tanssiharrastushistoriani aikana jo kaikkea kokeillut. Uusia suuntauksia tulee kuitenkin niin tiheään, ettei perässä meinaa enää pysyä.

Hieman vanhaksi itsensä kyllä tuntee, kun tajuaa, että on harrastanut jotain yli 30 vuotta. Mutta näin on päässyt käymään. Todistusaineistoa kultaiselta 90-luvulta löytyy allaolevasta kuvasta.

RH4

Uusi ja hauska näkökulma juoksemiseen on Zombies RUN! -aplikaatio. Jos ei muuten huvita juosta niin, ehkä ainakin zombeja karkuun.

Jos taas spinning ei ole ennen kiinnostanut, niin ehkäpä nyt, kun sitä voi tehdä videopelimäisissä maisemissa.

Tässä vain muutama idea, mitä voisi kokeilla jos liikunnan ilo on hukassa. Itse ehkä testaan tuota Zombierunia, kun on nämä uudet juoksukärrytkin tullut ostettua.

IMG_0822 – Kopio

Mikään näistä ei ollut mainos, Heftyssä harvemmin sellaisia näkyy, vaan suosittelen hyvänä pitämiäni juttuja ihan vaan omaksi ja lukijoideni iloksi.

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s