Välineurheilua

Ostettiin tämmöinen urheilukärry. Tämän voi laittaa fillarin perään ja tän kanssa voi myös juosta. Eilen kokeilin vähän hölkätä tän kanssa ja hyvin rullasi! (Ps. Tämä ei ole mainos, vaunua ei ole saatu blogiyhteistyönä.)

IMG_0680

 

Tavaratilaan mahtuu isokin kassi.IMG_0683

Vaunun sisälle saa riippukeinumaisen vauvaistuimen jossa 1-10kk ikäinen voi nukkua.IMG_0678

Etupyörän tilalle voi vaihtaa fillariin kiinnitettävän aisan tai kääntyvän pienen etupyörän kaupoissa pyörimistä varten. Iso etupyörä on juoksua varten. Vaunussa on kaksi kantta, alimman ikkuna on verkkoa ja päällimmäinen ikkuna on muovia. Sen voi pitää päällä kun tuulee kovaa tai sataa.IMG_0677

Lenkeillä tuli räpsittyä myös keväisiä kuvia.

IMG_0696 IMG_0688 IMG_0722 IMG_0720 IMG_0707 IMG_0752 IMG_0749 IMG_0732

Mainokset

2 thoughts on “Välineurheilua

  1. Hyvältä näyttää! Me ostettiin kans pyörän peräkärry viime syksynä, tosin Anttilan joku halpismalli ja olen miettinyt että miten saan vauvan sinne mukaan. Yritätkö kiinnittää autokaukalon selkä menosuuntaan vai laitanko sovinnolla koko vaunukopan sinne poikittain ja koiran kiinnittää joillain tavalla. Sisko vois istua myös tarakalla turvaistuimessa tarvittaessa tai sitten siellä sisällä. Tommoisella virityksellä ei tietenkään ajeta pitkiä matkoja ja turvallisesti vaan hissukseen pyörätietä pitkin. Onneks meillä isoveli on jo hurja polkija:)

    • Saiskohan siihen teidän kärryyn jonkun muun merkin vauvaistuimen jos siihen ei kuulu omaa sellaista? Tuossa Croozerissa ainakin se on semmonen irrotettava, jonka vois kuvitella sopivan muihinkin peräkärryihin. Liikkeessä varmaan antavat kokeilla ensin, olisko yhteensopiva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s