Vauvaelämää

Vauva syntyi viikko sitten 18.9. ja molemmat voimme mainiosti. Synnytys oli pitkä ja rankka mutta toipuminen on ollut yllättävän nopeaa. Ja ne kuuluisat raskauskilot, niistä valtaosa lähti saman tien, kuten ounastelinkin, joten painonpudotusaiheisia postauksia tuskin on tiedossa jatkossakaan. Mojova turvotus toki on vielä alavatsan alueella, kuten asiaan kuuluu mutta sekin laskee sitten ajallaan.

Mutta se kunto se kunto. Voin kuvitella, että voimatasot ovat romahtaneet. Luultavasti aikalailla nollasta joudun aloittamaan, sitten kun treenaamaan taas pääsen. Nyt aloitellaan vasta varovaisia kävelylenkkejä.

Mutta mitäpä tuosta, kun vieressä tuhisee maailman ihanin käärö. Se on tärkeintä ja siihen keskitytään nyt. Muulle on aikansa sitten myöhemmin.

2014-09-20-3270

4 thoughts on “Vauvaelämää

  1. Voi elämä, miten ihana pieni poika! Maailman paras ja ihanin asia on tuollainen tuhiseva pieni ihmisen alku, valtavasti onnea teille!:)

    Treenailla ehtii sitten myöhemminkin, vauva-ajasta pitää nauttia ihan muissa merkeissä. Oma nuorimmaiseni täyttää vuoden ensi viikolla ja hänen synnytyksensä jälkeen pääsin treenaamaan parissa kuukaudessa, aina kun vauvalle sopi;) Viime kuussa möngin elämäni ekan puolimaratonin joten onneksi hänelle sopi päästää mammaa aika usein treenailemaankin.

    Mutta niihin hommiin ehtii sitten, vauva-aika menee niin vauhdilla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s