Meikillä vai ilman?

Ei liity treenaamiseen mitenkään tämä aihe, mutta ehkä jollain tavalla hyvinvointiin ja itsetuntoon. Nyt näyttää nimittäin olevan joku meikitön selfie -ilmiö ja blogihaaste taas meneillään, joten osallistutaan nyt siihen. Varmaan ihan hyvä juttu ja ehkä rohkaisee naisia tykkäämään itsestään sellaisena kuin on. Sen tarkemmin en ole jutun ideologiaan perehtynyt.

Itselleni meikittömyys on ihan arkipäivää, en meikkaa töihin enkä juuri muuallekaan, ainoastaan juhliin, ravintolaan ja sen sellaisiin. 99% ajasta olen täysin ilman meikkiä ja hiukset suoraan sängystä -tyyliin. En ole muutamaan vuoteen enää värjännytkään hiuksia. Ja raskaanahan sitä ei suositella muutenkaan, kuten muutakaan yletöntä kosmetiikalla läträämistä.

Olen kauneudenhoidon suhteen hyvin low maintenance. Käyn ehkä kerran vuosikymmenessä kasvohoidossa tai ihonpuhdistuksessa ja laiminlyön muutenkin ihonhoidon aika usein. Nyt ihan viimevuosina vasta tajunnut alkaa laittamaan kosteusvoidettakin. Olisin varmasti maailman surkein kauneus- tai kosmetiikkablogin pitäjä. Joten olkaa huoleti, tästä aiheesta en ala enempää kirjoittelemaan, kun en ole tähän kovin vihkiytynyt.

Mutta pidemmittä puheitta, tässä meikitön ja meikillinen kuva. Meikki on aika perussetti minkä yleensä teen, jos on jotain menoa minne pitää meikata. Meikittömässä kuvassa on naamassa reilusti suojakerroin 30 aurinkorasvaa, semmoista valkoista jöötiä, joka ei imeydy ihoon mitenkään smoothisti. Laitan sitä erityisen paksut kerrokset nenänvarteen ja poskipäihin, jotka helpoiten alkavat punottaa pitkään auringossa ollessa.

Kulmakarvojen reunoja/kärkiä mulla on hieman pigmentoitu arvesta johtuvaa epäsymmetriaa korjaamaan. Muuten kulmakarvat ovat ihan omaa tummanruskeaa väriään. Ripsipidennyksetkin oli joskus kokeilussa mutta koin liian työlääksi. Kummallekin tyylille (meikissä ja ilman) on oma paikkansa ja tarkoituksensa, sen kummemmin en osaa eritellä onko toinen jotenkin parempi tai huonompi kuin toinen.

Valaistus kuvissa on ihan eri: ekassa lämmin aamupäivän aurinko ja jälkimmäisessä pilvisempi iltavalo, siksi kuva on vähän epätarkkakin. Kännykkäräpsyjä kumpikin, kun sen kummempaa kameraa en omista

2014-07-17-2612

2014-07-10-2330

Tämmöistä tällä kertaa. Kommenttia voi laittaa alle ja tänne: https://www.facebook.com/Heftytraining?ref_type=bookmark Ja jos bloggaat, osallistu haasteeseen ja voi kai siihen muutenkin osallistua, esim. meikittömällä profiilikuvalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s