Keskivartalon massakausi

Keskivartalon massakausi

Vuodenvaihteessa kirjoittelin turvotuksesta ja joulukiloista. No, niistä näyttikin tulevan hieman kumuloituva ilmiö, hyvin keskivartalopainotteinen. Joulukilot ovat vaihtuneet kesäkiloiksi ja massakausi saanut ihan uudet ulottuvuudet.

Siinä siis syy miksi maksimivoimatreenit vaihtuivat ulkona köpöttelyyn ja muuhun hillitympään puuhailuun. Tosiasiassa vuoden kolme ensimmäistä kuukautta treenattiin pääasiassa wc-pöntön ja sängyn kaverina, sen jälkeen infektiokierteen kourissa.

Mutta nyt ollaan taas tukevammin pystyssä ja pikku treenikaveri jumppaa äidinkin edestä. Treenikaverille ostettiin tietysti jo asianmukaisia varusteita. Mies päätti, että saa tästä itselleen uimakaverin, joten vauvauintipöksyt on hankittu ja noita lenkkareita en vaan voinut vastustaa vaikka siihen meneekin aikaa, kunnes niitä voi käyttää.

2014-06-12-1921 2014-06-12-1922

Koitan kehittää tänne kesän aikana vielä jotain pallomahaisten jumppajuttuja mutta muuten kesäkuukausina blogissa saattaa olla normaalia hiljaisempaa. Keskustelua saa viritellä aiheesta alle ja tänne: https://www.facebook.com/Heftytraining?fref=ts

Mainokset

4 thoughts on “Keskivartalon massakausi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s