Lehtijuttua ja jumppatapahtumaa

Lehtijuttua taas

Tällä kertaa olin Fit-lehden Laihdu-liitteessä. Ihan positiivista, että laihdutusliitteeseen otetaan välillä vähän toisenlaistakin näkökulmaa ja haastatellaan ihmistä jolle kilojen kyttäys ei ole niin oleellinen juttu.

Otsikko on varsin kuvaava, koska asia on itselleni juuri noin. Kropasta on muodostunut itselleni enemmän toiminnan väline, kuin esteettinen objekti.

Ei se miltä kroppa näyttää, vaan se mitä kaikkea sillä pystyy tekemään. Tämä näkökulman muutos oli mulle se käänteentekevä oivallus.

Ei sillä, että olisin täysin immuuni ulkonäköpaineille. Etenkin ikääntymisen merkit tuppaavat välillä ärsyttämään. Mutta kropan kanssa tuskailu väheni oleellisesti tuon näkökulman muutoksen myötä.

Liikunnan ensisijainen merkitys mulle on henkinen hyvinvointi: jaksaminen, stressinpoisto, akkujen lataaminen ja mielialan kohentaminen. Hyvän kunnon ylläpito ja toisinaan jopa sen kohotus, on sitten se toiseksi tärkein asia. Vartalon esteettinen muutos on sitten vaan semmonen pikku bonus jolle en anna kovinkaan paljon painoarvoa.

Näillä on menty jo jonkin aikaa ja hyvältä tuntuu edelleen. Kommenttia voi laittaa tänne tai tänne:

https://www.facebook.com/Heftytraining

Ja lauantaina on Mäkelänrinteessä taas tämä mahtava jumppatapahtuma jossa nyt uutuutena myös Annen ja Elinan vetämä David Fusion Workout (tähän ainakin osallistun itse) ja paljon muuta ja toki myös kevään David tuotteita edullisesti. Tulkaa nykimään hihasta jos olette paikalla! http://www.urheiluhallit.fi/i-love-aerobic.html

Mainokset

2 thoughts on “Lehtijuttua ja jumppatapahtumaa

  1. Liikkuminen ja oman suorituskyvyn kehittyminen vaan kohottavat itsetuntoa, sille ei voi mitään:) Liikkumalla voi paremmin, pää ja keho.

    Täällä ollaan kaukana ihannepainosta vieläkin (mulla on omat syyni pudottaa painoa, raskauskilot joita on kertynyt neljästä raskaudesta vajaassa seitsemässä vuodessa ovat yksi niistä…), kunto on kuitenkin hyvä, jaksaa hiihtää ja salilla heilutella ihan kiitettävästi painoja (kehittymisen varaa todellakin on!) niin olo on väkisinkin hieman ylpeä: kyllä tälläkin kropalla jaksaa! Riehua myös lasten kanssa!
    http://mamainprogess.blogspot.fi/2014/01/liikuntaa-lasten-kanssa-osa-1.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s