Meidän kämppä Kotiliedessä

Meidän sisustus Kotiliedessä

Yksi tuttu tuossa hiljattain kysyi leikillään, että nyt kun olen viimeaikoina ollut lehdissä ja TV:ssä, niin koskas menen esittelemään vaatekaappini sisältöä lehtien palstoille. Noh, nythän on käynyt sitten niin, että uusimmassa Kotiliedessä on juttu meidän kämpästä. On siinä vähän vaatekaapin sisältöäkin.

Joskus 10-20 vuotta sitten tuollainen olisi ollut turhista turhinta ja itserakkauden kulminoituma mutta näinä sisustusblogien ja selfieiden aikakausina, tuo liene enää juttu eikä mikään. Hyvä niin. Tässä maassa on varmasti itseinhottu, kadehdittu, arvosteltu ja paheksuttu jo ihan riittävästi yhden kansakunnan tarpeisiin. Nuorempi sukupolvi osaa olla jo häpeilemättä esillä. Siitä inspiroituneena sanonkin, että lehtijuttu oli mielestäni oikein onnistunut ja kuvat hyviä.

Välillä olen miettinyt, pitäiskö tämä blogi laajentaa treeniblogista lifestyle -blogiksi, alkaa olla sen verran paljon myös sisustus-, ruoka- ja matkailujuttuja täällä. Ja nyt taas mennään sivuraiteille. No, sivutaan Kotilieden jutussa vähän kahvakuulajuttuja ja treenivaatteitakin.

Mutta raiteilla ja sivuraiteilla jatketaan edelleen. Lisää höpinöitä täällä: https://www.facebook.com/Heftytraining

2014-01-04-0842 2014-01-04-0844

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s