Inhimillinen tekijä

Tässäpä linkki Yle Areenaan jos tuli missattua perjantain lähetys. http://areena.yle.fi/tv/2056688/#/play

Ja täällä myös keskustelua ja kommentointia aiheesta https://www.facebook.com/Heftytraining

Kiitos Kati, Pekka ja Anne inspiroivasta ohjelmasta. Keskusteluhan ei lopu tähän, vaan jatkuu tässä blogissa, facebookissa ja monilla muillakin foorumeilla. Tervetuloa mukaan kommentoimaan!

hesari3

Kuva: Sami Kero, HS

Mainokset

4 thoughts on “Inhimillinen tekijä

  1. Katsoin ohjelman tänäaamuna Areenasta, eli sinne kaikki jotka missasivat ohjelman eilen! Kuulin tästä blogista ensimmäistä kertaa Inhimillisessä tekijässä. Olen samaa mieltä siitä ettei hoikkuus tarkoita tervettä tai lihavuus sairasta. Valitettavasti hoikkaa ketjutupakoitsijaa pidetään kuitenkin monesti jotenkin automaattisesti terveempänä kuin ahkerasti kuntoilevaa ylipainoista joka syö terveellisesti ja monipuolisesti. Puhumattakaan siitä kuinka paljon on hoikkia joiden korvienvälissä ei mene kovin hyvin… Olen itse jojoillut anoreksiasta ylipainoon ja käynyt siinä tilanteessa jossa lihaksia ei ollut nimeksikään mutta rasvaa senkin edestä. Sitten löysin liikunnasta ILON. Ja kun tekee asioita joista nauttii ja nauttii kaikesta mitä tekee, ei ole kauheasti väliä mitä painaa. Ja hakihan se paino sopivan kohtansa siinä oheistuotteena, laihduttamatta.

    Maailma tarvitsee kaltaisiasi esikuvia!

  2. Musta siinä inhimillisessä tekijässä oli todella mielenkiintoisia pointteja. Yksi oli se itseinho, joka saa ihmiset laihduttamaan ja vihaamaan itseään vuosikausia, jopa vuosikymmeniä. Se on aika surullista. Se, että tulee tietoiseksi itseinhostaan ja opettelee painamaan sen taka-alalle, piilottaa vaa’an, opettaa laihduttamisen ja aloittaa omaan kehoon tutustumisen liikunnan kautta,on todella hieno ajatus. Ja radikaali. Sen omaksuminen ja toteuttaminen vaatii myös tiettyä henkistä kypsyyttä.

    Kiitos hyvästä ohjelmasta ja hyvistä ajatuksista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s