Kannelmäen uusi Ladyline

Piti mennä testaamaan kun Citydealissä oli tarjous ja yllätyin positiivisesti. Tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan ihan itse maksoin Citydeal-korttini joten arvio on täysin puolueeton.

Iloinen yllätys tuli siitä, että tällä salilla, toisin kuin aiemmilla käymilläni Ladylineillä oli painonnostopaikka ja Smith! Tuolla siis voi tehdä voimatreeniä. Painoja ei tainnut kyllä, hyvä jos sataan kiloon asti oli. Mutta ne riittävät varmasti 99%:lle Ladylinen asiakaskunnasta. Voimailu kun on aika marginaalista puuhaa valitettavasti edelleenkin naisten keskuudessa.

Salilla oli myös Hot-huone missä Hot Joogat, Pilatekset ja venyttelyt. Plussaa tuokin. Pitää tutustua vielä tarkemmin mitä sieltä löytyykään ja raportoin niistä sitten. Ainakin hierovia tuoleja siellä oli.

Plussaa itselleni oli myös se, että olin ainoa kuka osoitti minkäänlaista kiinnostusta painopaikkaa kohtaan, joten sain tehdä ihan rauhassa. Eikä siinä mitään vaikka osoittaisikin, kyllä sopu sijaa antaa. Tosin sekasaleilla voi olla haastavaa välillä päästä penkkaamaan tai tekemään maastavetoa. No tästä ihan oma postauksensa vielä. Käytöstavoista salilla siis.

Kävin salin lisäksi siellä testaamassa Pilatesta ja hot-venyttelyä, tarkoitus testata myös muita ryhmäliikuntatunteja, joten niistä sitten raporttia tulossa myöhemmin.

hesari2

Kuva Sami Kero / HS

https://www.facebook.com/Heftytraining

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s