Syksyn sporttimuotia

Syksyn sporttimuotia

Tässä taas lisää syksyn sporttimuotia, kuvissa minä ja kuvat on ottanut kaverini Päivi Lindell. Vaatteet kuvassa ovat Davidin: Musta paita David Plus koko 44-46, sininen toppi koko 42 ja housut koko 42, kummatkin Davidin normaalimallistosta.

Ja kokoinfoa sen verran, että David normaalimalliston koot ovat 34-42 ja Plusmalliston koot 40-54, itse käytän siis normimallistosta kokoa 42 ja Plussasta kokoa 44-46. Tuo normimalliston 42 on mulle slim fit ja plussan 44-46 taas loose fit. Yhdistän yleensä asuun slimmin alaosan ja väljän yläosan.

Suomalainen nainen on keskimäärin kokoa 40-42 joten tuota kokoa saa siis sekä naisten normaali- että plusmallistosta.

IMG_8077

Tässä kuvassa sama toppi ja housut kuin ekassa kuvassa. Takki ei ole tuotannossa mutta laitoinpa sen tuohon jotta voitte mennä urheilukapuppoihin kyselemään, että miksi ihmeessä näin hieno takki ei ole myynnissä.

IMG_8103

Tässä kuvassa myös sama sininen toppi ja housut. Laskostettu paita on David Plus koko 44-46. Nuo on tuotannossa ja niitä saa näistä kaupoista:

http://www.davidcollection.net/shops/

Yllättävän monet eivät edes tiedä, että urheiluvaatteitakin saa isommassa koossa. Aika usein nuo isommat koot on kaupoissakin piilotettu jonnekin perähyllyille joten saattaa vaatia hieman kärsivällisyyttä niiden löytäminen. Monet isommat naiset turvautuvat jopa miesten urheiluvaatteisiin, koska eivät löydä naisten urheiluvaatteita omassa koossaan.  Kannattaa siksi aina kysellä myyjiltä ja pyytää kauppiaita laajentamaan valikoimaansa jos kokoja ei löydy. Kysyntä luo tarjontaa.

Mainokset

3 thoughts on “Syksyn sporttimuotia

  1. Täällä on yksi sellainen nainen, joka ei ole oikein osannut etsiä pluskokoisia tai ei ole löytänyt…. Muutaman ison urheilutarvike-/-vaatemyymälän olen jo kokonaan skipannut pois listaltani, kun olen kuvitellut, että myyvät vain pienenpieniä vaatekokoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s