Elämäntaparemontti vai remonttielämäntapa?

Vastaan heti otsikon kysymykseen: jälkimmäinen.

Jos joku ihmettelee, miksi tähän blogiin postataan niin harvoin, on syy se, että kylppäriremontti on edelleen kesken. Kuvitelmahan tietenkin oli, että valmista tulee about. 3. viikossa mutta nyt on mennyt jo varmaan 6 viikkoa.

Me ollaan tehty tätä pääasiassa itse, ammattilaiset ovat tehneet kriittisimmät osiot. Mutta totuus on, että kun pitkien työpäivien jälkeen yrittää itse saada hommaa etenemään, se etenee to-del-la hitaasti. Olen mm. pelkkää laattojen saumausta tehnyt nyt melkein 2 viikkoa. Joka päivä, pieni osio kerrallaan.

Oma vika tietysti, että halusin mm. kahta eri väristä laattaa ja saumaa, niiden kanssa on todella saanut nysvätä ja nykertää jotta tulee edes etäisesti siedettävän näköistä. Saumaus on nyt melkein valmis, vielä pitää laittaa silikonit nurkkiin, maalata katto ja kalustaa, sitten olis valmista. En tiedä koska, ehkä tällä viikolla tai sitten jouluna.

Tai valmista ja valmista, sitten siirrytään nysväämään seuraavaa kohdetta. Aina löytyy joku kohta, mitä olis kiva vähän uudistaa.

Tässä parit kuvat vesieristys ja laatoitusvaiheista, pahoittelen huonoa kuvien laatua. Kuten näkyy, kylppäristä on tulossa musta-valkoinen.

Image

Image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s