Kesän tehokkain dieetti

Tänäkin kesänä moni tuleva morsian yrittää karistaa kiloja erilaisilla menetelmillä jotta näyttäisi mahdollisimman hyvältä hääpuvussaan. Itse menin viime kesänä naimisiin ja pohdin myös kovasti, että pitääkö tässä laihduttaa nyt johonkin hääkuntoon ja mahtuuko sitä mihinkään mekkoihin terassiturvotuksen jälkeen.

Tämä oli sinänsä absurdi ajatus, koska tein pukuni itse ja luonnollisesti olisin voinut tehdä sen myös kokoon joukkueteltta deluxe, mikäli terassiturvotus olisi lähtenyt lapasesta. Älkää kysykö mikä niissä terasseissa on niin turvottavaa. Ehkä ne muovituolit?

Jossain mielenhäiriössä aloitin kuitenkin erään netistä bongaamani dieetin. Parin päivän päästä tajusin, että siinähän ei saa juoda lainkaan alkoholia. Sellainen nyt oli aivan käsittämätöntä, joten etsin netistä uuden dieetin. Sen nimi oli muistaakseni valkoviinidieetti. En muista ihan tarkkaan mitä kaikkea siinä sai syödä, se oli varmaankin aika vapaata, mutta valkoviiniä siinä piti juoda joka päivä melko reilusti.

Jos valkoviiniä ei sattunut olemaan käsillä, kävi myös punaviini, roséviini, Gin Tonic tai hätätapauksessa melkein mikä tahansa mikä sisälsi alkoholia, ei kuitenkaan suuvesi tai käsidesi.

Tätä dieettiä onnistuin sitten melko tunnollisesti noudattamaan ja saavutin upean hääkunnon! En muista putosiko paino yhtään mutta kunnossa olin ja naimisiin menin joten epäilemättä hääkunto oli kova. Toistan: KO-VA. Katso kuvista jos et usko.

Tätä dieettiä kannattaa jakaa tuleville morsiamille ja ylipäätään kaikille dieeteistä ja terveellisistä elintavoista kiinnostuneille. Takaan, että toimii, tehokkaampaa et löydä.

Kippis! Kuvassa toteutetaan kyseistä valkoviinidieettiä menestyksekkäästi.

Image

Tässä lopputulos dieetin jälkeen. Siippa piti rajata pois kuvista kun tiedän, ettei hän halua lärviään mihinkään joutaviin blogeihin. No nyt jäi vähän korvaa ja ohimoa tuohon mutta ehkei se haittaa.

Image

Image

Image

Mainokset

2 thoughts on “Kesän tehokkain dieetti

  1. Löysin sut Hesarin kautta ja voi luoja mikä blogilöytö! 😀
    Aivan tajuttoman hauskasti kirjoitat (nauroin mahamakkarat hyllyen), ja upeita kuvia.
    Tänne jään kyllä lukijaksi!

    T: IMAGE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s