Vogue in the Park

Nyt pitää mainostaa kaikille Anneli Kannisen organisoimaa Vogue in the Park eli puistoVogueta! https://www.facebook.com/events/421052424659478/ Jos joku ei tiedä mitä Voguing on KVG.

Rouvashenkilön poppingit on tältä keväältä poppailtu ja houseakin kokeiltu joten heti kun remontti antaa yhtään myöden, suuntaan puistoon tanssimaan Vogueta. Voguen pariin ajauduin parisen vuotta sitten kun menin kokeilemaan Venla Vuorion Voguing ja Waacking tunteja DCA:lle. Viime kesänä osallistuin myös Helsinki Priden yhteydessä pidettyyn Voguing flash mobiin, josta löytyy video täältä: http://www.youtube.com/watch?v=ZDML648WUuI papukaijamerkki ja hymynaama niille jotka bongaa mut tuolta.

Asiasta kukkaruukkuun tai pikemminkin laastikauhaan: remontti etenee rivakasti mutta raskasta se on. Mittailin tuossa päivänä-parina sykkeitä kun painoin sellaista 10-12h työpäivää, niin 3h aikana paloi puuhissa jo 800kcal. Aika paljon, kun ajattelee miten pitkiksi työpäivät venyvät.

Muuten mentiin aika peruskuntosykkeillä mutta korkeampia sykepiikkejä tuli sellaisissa kohdissa missä nostelin painavia laastisäkkejä ja kaakelilaatikoita. Remonttijäte eli peräkärryllinen purettuja kaakeleita ym. roinaa roudattiin myös pois. Kyllä tämä käy konttorirotalle urheilusta. Yhtä poikki olen kuin jonkun rankan aerobisen treenin jälkeen. Sairastelu on ottanut myös oman veronsa joten kroppa on ollut todella kovilla.

Vaikka täällä ollaan naarmuilla, mustelmilla ja remonttipölyssä tän urakoinnin takia, laitan tähän vielä Voguing-henkisen kuvan.

STRIKE A POSE BITCHEEEZ!

Image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s