Pitkästä aikaa salilla, tuliko takapakkia?

Hieman on tullut muuton takia taukoa voimatreeniin, joten menin tänään salille jo valmiiksi leuka rinnassa, kohti uusia pettymyksiä. Mutta kuinkas kävikään, takapakkia ei ollut tullut ollenkaan niin paljon kuin olin kuvitellut.

Maastaveto 80kg sumotyylillä, se sopii meille sumopainijan vartalon omaaville ja itseasiassa monille muillekin jotka varovat selkäänsä normaalissa maastavedossa. Tykkään sumotyylistä, koska saan siinä helpommin voiman reisistä ja pakaroista. Makunsa kullakin mutta tämä sopii mulle.

En nyt jaksa lämmittelypainoja ja sarjoja näistä sen tarkemmin laittaa, enkä niitä nyt enää muistakaan. Mutta teen siis pyramidi-tyyppisiä sarjoja 8, 6, 4, 2, 4, 6, 8, tosin nuo pudotussarjat jää yleensä vähän puolitiehen kun aika meinaa loppua kesken. Tänäänkin meni 1h45min kun kuntoklubi säätäjät (eli minä ja treenikaveri) taas puljattiin painojen kanssa.

Penkki pysyi edelleen siinä 42,5kg:ssa, teinköhän jonkun 3 tai 4 toistoa sillä. En pitänyt kirjaa. Mutta ennen meni kyllä enemmän toistoja tuolla kilomäärällä, joten tässä on vähän kiinniotettavaa.

Prässissä 139,5kg:lla sain 5 tai 6 toistoa, 148kg ei enää noussut. Prässeissä todella on eroja koska Technogymin prässillä nousi 160kg muutama viikko sitten. Tuolla Töölön Motivuksella on niin vanhat ja ruosteiset laitteet, että ei nouse ollenkaan niin rasvattuna salamana kuin joillakin uudemmilla laitteilla.

Mutta olipa taas kiva käydä. Kaverin kans myös aina hyvät: ”nousee nousee!” ja ”menee, menee, helposti menee!” tsemppaukset. Ja kyllähän se silloin nouseekin paremmin.

Positiivinen yllätys, kun ihan kaikki voima ei ollut valunut hukkaan tauolla. Tästä on hyvä jatkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s