Remonttia ja Kukan kevätherkku

Hyötyliikuntateema ei tule loppumaan, koska heti muuton jälkeen alkaa remontti. Aion mm. laittaa lekalla yhden seinän alas ja muuta vastaavaa pikku puuhaa. Salilla ja tanssimassa pitäis silti ehtiä käymään.

Eilisessä muutossa mittasin sykkeitä pariin otteeseen ja maksimisykealueilla käytiin kun juostiin rappusissa painavien laatikoiden kanssa. Mulla meni eilen kaikenkaikkiaan 9h koko hommaan josta muuttoporukka oli mukana kantamassa 6h. Onneksi meitä oli monta, muuten toi olis ollut ihan järjetön homma.

Tuossa on yksi puolen tunnin pätkä jonka mittasin, kun juostiin rappuja laatikoiden kanssa. Maksimi 185, keskisyke 158 ja kaloreita paloi 365. Tunnissa olisi kulunut siis yli 700kcal. On se vaan raskasta puuhaa, vastaa jotain kovatehoista aerobista treeniä.

polar syke muutto

Kukan kevätherkku

http://kukkalaakso.com/ blogissa alkoi 1.4. tämmönen. Joku treenihaaste ilmeisesti. En ehtinyt kauheasti perehtyä, mitä se sisältää mutta varmaan siinä treenataan niin, että lähtee taju. Tai sitten ei. Se jää nähtäväksi. En tiedä miten remontilta jää aikaa mutta osallistun tuohon sen puitteissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s