Pyöräilykausi, mikset sä jo tuu?!

Viime vuonna aloitin pyöräilykauden huhtikuun alussa. Jotenkin ei nyt näytä siltä, että fillaria voisi ihan vielä kaivaa varastosta. Asteet näyttää olevan pakkasen puolella edelleen, oma piha on ihan luistinrata ja osa pyöräteistä samoin. Tai sitten ovat mutalammikkoa. Nastoja en ole pyörään hommannut, koska laitoin pyörän talviteloille marraskuun lopussa, ennen lumien tuloa.

Viime vuonna pyöräilin melkein 1300km huhtikuun alun ja marraskuun lopun välillä. Ajoin aika paljon työmatkaa josta tuli n.14km/päivä ja muutamia muita pätkiä. Nyt työmatka lyhenee yli puolella joten saa nähdä tuleeko kilsoja tälle kaudelle niin paljoa.

Mun pyörä on kaverilta käytettynä ostettu edullinen kaupunkipyörä, muutaman vuoden vanha ja kauheesti en ole sitä huoltanut. Huollon puute tekee polkemisesta välillä melko raskasta, varsinkin silloin kun rengaspaineet on mitä sattuu. Ja sitähän ne on aika usein. Mutta ajattelen niin, että siinähän se kuntokin kohenee kun on oikein raskas polkea.

Mutta nyt sais tää lumi jo lähteä jotta pääsis sotkemaan, se kun on ylivoimaisesti paras tapa liikkua Helsingissä.

Ai niin ja nyt on aprillipäiväkin. Pitäisköhän taas kerran huijata siippaa, että olen raskaana. Ehkä se ei lankea siihen vitsiin enää. Tai muuttoporukkaa, että ei saatukaan pakua ja kamat pitääkin viedä julkisilla. No ei. Jos jättäis väliin huijaamisen tällä kertaa.

Aprilliä, syö silliä, juo kuravettä päälle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s