Muutto, tuo ihana liikuntamuoto

Nyt se muutto sitten on. Neljän päivän treeni jossa aerobista ja lihaskuntoa. Vanhassa ja uudessa kodissa ei ole kummassakaan hissiä, joten rappusia joutuu juoksemaan aika tavalla. Kumpikin asunto on onneksi tokassa kerroksessa, ettei sen korkeammalla kuitenkaan.

Ilmat ovat olleet niin hyvät, että pakko oli käydä haukkaamassa happeakin joten tehtiin reilun tunnin lenkki eilen ja vajaan tunnin lenkki tänään, muuten viikonloppu on sitten mennytkin muuttolaatikoiden parissa.

Mittailin taas sykkeitä ja kävelylenkillä ne pyörivät siinä 100-150 välillä ja muuttopakkailuissa 100-120 välillä. Tuossa peruskuntotasossa siis menty tässä nyt pääasiassa. Tein tosin keskiviikkona lihaskunto-intervallitreeninkin oman kehon painoa hyödyntäen mutta siitä sitten lisää joku toinen kerta. Sitten kun päästään kantamaan huonekaluja, tulee se muuton lihaskuntovaihekin kuvioon.

Tässä kuvia mitä otin lenkillämme tänään. Käytiin katsomassa vähän meidän uusia huudeja.

pakila 064pakila 062pakila 080pakila 066pakila 076

Eilen tyhjennettiin kaappeja ja tuli kokattua sieltä viimeiset häränfileet ja suppilovahverot. Syötiin pakkasesta myös viimeiset fasaaninkoivet, jotka olivat jääneet sinne meidän häistä.

pakila 051

Hyvää pääsiäistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s