Ravinnosta

Olen paatunut kulinaristi, ollut aina. Tykkään tehdä ruokaa, järjestää illallisia ja käydä hyvissä ravintoloissa. Viikonloppuisin ja juhlapäivinä kattaus näyttää usein tältä:Ravinnosta

Mutta arkena töissä totuus on toinen. Kiireen takia joutuu usein turvautumaan mikrossa lämmitettyihin pakaste-eineksiin. Tämän pöperön heitin hetulaan tänään, sähköpostia lukiessa. Näistä ruokailuista on estetiikka ja mindfullness -tyyppinen tietoinen syöminen kaukana. Mausta en edes aloita.

foto-0226

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s