Piristyi hän siitä…

Oikeastihan tuo jatkuu ”kun sai hieman spriitä” mutta nyt on piristytty ihan muulla kuin alkoholijuomilla, nimittäin hot joogalla. 38 asteisessa huoneessa hikoilin väsymystä pois tunnin verran ja sen jälkeen 20 minuuttia tehokasta saliaikaa ennen kuin henkilökunta alkoi hätistää kotiin.

Piristys tuli tarpeeseen koska viime yönä uni keskeytyi naapurin aamuöisten jatkojen ääniin. 03.30-05 valvoin ja kuuntelin raurunremakkaa mikä oli suoraan pois yöunestani jota tarvitsen 8h joka yö. Jos jää vajaaksi, olen zombie koko seuraavan päivän. Ja kun ei ole saanut lepoa, ei treenistäkään tule yleensä mitään.

Mutta jooga teki tehtävänsä. En ole mikään joogaexpertti, tunnistan tasan Hatha- ja Astangajoogat. Tänään tehtiin jotain dynaamista S-kirjaimella alkavaa joogaa, en nyt muista mitä se oli mutta perus aurinkotervehdykset, tasapainoasanat, soturit, niskaseisonnat ja muut tutut jutut siinä oli. Olen vähän pihalla joogatermeistä vaikka tätäkin lajia on jo muutama vuosi tullut harrastettua mutta ilmeisesti olen joogatunneilla sen verran aivot narikassa ja teen vaan mitä ohjaaja näyttää, ettei ole asanoiden nimistäkään tarttunut päähän kuin murto-osa.

Salilla tein vatsat, ojentajat, rintalihakset, pakarat ja reidet ja sitten hätistettiinkin jo pois. Huomasin myös, että jalkaprässeissä todella on eroja. 110kg tuntui kevyemmältä kuin yleensä.

Viikonloppuna pitää ruveta puuhaamaan muuttoa, katsotaan meneekö treenit hyötyliikunnan puolelle vallan vai ehtiskö tekemään muutakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s