Taustaa & historiaa

Tämä lehtileike on vuoden 1993 Tamperelaisesta. Jutussa käsiteltiin Tanssiryhmä Rytmihäiriötä jota vedin tuolloin Tampereella. Rytmihäiriön kanssa tehtiin katutansseja, modernia ja tanssiteatteria. Ja esiinnyttiin paljon.

Olen tanssinut koko ikäni. Aloitin satubaletin joskus tarhalaisena, olisinko ollut 5 tai 6 vuotias. Sitten siirryin baletista jazztanssiin, moderniin, discoon, afroon ja katutansseihin. Abivuonna suoritin kilpatanssin peruskurssinkin. Kaikkea on tullut tanssittua paitsi kansantanhuja.

Yli 30 vuotta olen tanssinut, tosin taukojakin on välillä ollut, esim. silloin kun oma lapsi oli pieni. Mutta nykyään käyn taas epäsäännöllisen säännöllisesti tanssitunneilla.

Viime vuosina on tanssiohjelmassa ollut mm. vatsatanssi, voguing, waacking, popping, hiphop, dancehall, salsa ja vähän muutkin lattarit. Viime viikolla kokeilin steppingiä jota suomessa kutsutaan stompingiksi koska menee muuten steppauksen kanssa sekaisin. Tarkoitus olisi vielä kokeilla house dancingiä ja kovasti kaipaisin myös new jack swingiä jota tällä hetkellä ei ole minkään helsinkiläisen tanssikoulun ohjelmistossa.

Ensi viikolla, kun tanssikaverini tulee reissusta, mennään taas tunneille.

1993 Tamperelainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s